Het verhaal

Dance is the hidden language of the soul

Inleiding

Mijn naam is Milana ten Have en ik ben de oprichtster van Sahara-Dance. Sinds mijn 4e levensjaar dans ik al. Ik heb onder andere Jazz ballet, stijldansen, hiphop, streetdance, khatak, Zumba en de Bollywood dans gedaan.

In 1996 ben ik voor het eerst naar India geweest waar ik in aanraking kwam met de schitterende Indiase cultuur. Ik heb na mijn eerste vakantie naar India nog velen daarna gemaakt, waarbij ik in contact kwam met mijn danslerares in India, oftewel mijn Guru. Sinds 2001 geef ik dansles in o.a. de Bollywood, Buikdans, Zumba en Zazubo.

India

India kent zowel haar mooie kanten (cultuur, historie, bezienswaardigheden) als minder mooie kanten, zoals de armoede en de vele straatkinderen. Ik wilde me inzetten voor de straatkinderen in India, maar ook in andere landen. Mijn passie is dansen, na meerdere vragen of ik dansles wilde geven heb ik besloten om Stichting Sahara-Dance op te richten. De dans inkomsten worden gebruikt om de doelstelling van de St. Sahara-Dance verwezenlijken.

Dansopvoering

Jaarlijks organiseren wij een eindvoorstelling in het theater met al onze dans studenten. De inkomsten die wij hieruit behalen komt ook ten goede van onze doelstelling. Wij zijn sinds 2002 ontzettend actief en hebben een goede naamsbekendheid gekregen. Zowel binnen als buiten Amsterdam.

Milana (bestuurslid)

error: