Doelstelling

Dance is the hidden language of the soul

De doelstelling van St. Sahara-Dance is het verlenen van hulp aan kinderen die daaraan het meest behoefte hebben, waar ook ter wereld, ongeacht geloof, ras of afkomst.

Financien

De financiën, om de doelstellingen van St. Sahara-Dance waar te maken, worden verkregen uit donaties middels het verzorgen van

  • Bollywood, Buikdans, ZaZuBo danslessen (in Amsterdam en omgeving);
  • workshops (op scholen, bedrijven, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen etc) en
  • dansoptredens (in theaters, op festivals, bruiloften e.d.)

Werkwijze

Daar wij graag zien dat donaties op de juiste plek terecht komen doen wij veel zelf. U kunt bijvoorbeeld denken aan een van onze vrijwilligers die op vakantie een weeshuis, project tegen komen. In dergelijke gevallen zal St. Sahara-Dance het weeshuis en/of project groep benaderen om te zien met welke benodigdheden wij hen kunnen helpen. Wij schaffen dan preferabel ter plekke de benodigdheden aan.
Daar wij zelf met enige regelmaat in o.a India en Suriname zijn, zijn we in deze landen structureel actief. Soms maken wij ook gelden over naar projecten waarvan wij de mensen en hun inzet goed kennen. Immers staan we samen sterker!

Daar wij zelf met enige regelmaat in India en Suriname zijn, zijn we in deze landen structureel actief. Soms maken wij ook gelden over naar projecten waarvan wij de mensen en hun inzet goed kennen. Immers staan we samen sterker!

Vrijwilige basis

Een aantekening die we graag maken is dat zowel het bestuur als de dansgroep van Fdn. Sahara-Dance geheel op vrijwillige basis werkt.

error: